Veszélyes Áru Bejelentő Rendszer

 

Tisztelt Partnereink!

 A Veszélyes Áru Bejelentő rendszer elérhetősége:

Üzemi környezet:

https://vab.vpe.hu/

Tesztelési környezet:

https://vab-teszt.vpe.hu/

Tájékoztatjuk a tisztelt felhasználókat, hogy 2019.december 9-ig az éles VÁB környezet is teszt környezetként működik, így azt nyugodtan használhatják tesztelési célra.

Az éles környezet december 10-től kerül lezárásra, hogy felkészíthessük az éles működésre.

Regisztráció:

Nagyon fontos információ, hogy a rendszer használata a KAPELLA2 rendszerrel megegyező módon, kizárólag regisztrált felhasználók számára lehetséges. A KAPELLA2 rendszerben meglévő regisztráció nem egyezik meg a VÁB rendszerbe történő regisztrálással! 

A gyorsabb ügymenet érdekében javasoljuk, hogy a postai levél mellet emailben is küldjék meg részünkre a az aláírt meghatalmazásokat a vpe--.at.--vpe.hu címre.

A rendszer használata, oktatás:

A rendszer felhasználói felülete felhasználóbarát módon lett kialakítva, törekedve a lehető legmagasabb szintű felhasználói támogatás biztosítására. Úgy gondoljuk, hogy veszélyes áru bejelentésben jártas kollégák számára a csatolt felhasználói kézikönyv elegendő támogatást ad a rendszer használatához. Amennyiben azonban szükségesnek látják, úgy lehetőség van kérni oktatást is a program használatához, ezt azonban kérjük külön jelezni felénk az oktatas--.at.--vpe.hu címen.

Hibabejelentés

A használat közben felmerülő hibákat kérjük a vabhiba--.at.--vpe.hu e-mail címre küldjék.