2020. május 13.

Meghívó a VPE Kft első online előadására

Tisztelt Partnerünk!


A VPE Kft. szeretettel meghívja Önt első online előadásaira.

A veszélyhelyzet ideje alatt is aktív, szakmai kapcsolatot szeretnénk fenntartani partnereinkkel, ezért szeretnénk a figyelmükbe ajánlani első, online előadásainkat.

Kapacitás-elosztás informatikai támogatással – Előadó: Szabó Ágnes – kapacitás-elosztási csoportvezető

A vasúti szektor liberalizációja nem csak perspektívát adott az ebben az iparágban szereplőknek, hanem feladatokat is, amelyeknek a kapacitás-elosztás során informatikai támogatás nélkül megfelelni nem lehet. Az online előadás keretein belül azt szeretnénk bemutatni, hogyan aknáztuk ki a VPE Kft-nél az informatikában rejlő lehetőségeket és használtuk fel abban a reményben, hogy a jogszabályi kereteket betartva egy hatékony és felhasználóbarát alkalmazás segíthessen bennünket a mindennapjainkban munkavégzésünk során.

Adat alapú kimutatások a vasúti szektorban – Előadó: Nagy Dávid - IT menedzser

A vasúti szektor nagyon adatgazdag terület. Az infrastruktúrát leíró adatokon túl rendelkezésre állnak a vasúti közlekedéshez kapcsolódó egyéb információk is: járművekről, ideiglenesen alkalmazandó szabályokról, igénybe vehető szolgáltatásokról, hálózat-hozzáférési díjakról, a leközlekedés milyenségéről, a pályahálózat-működtetők által kizárt pályaszakaszokról… A lista végtelen, ahogy a felhasználási lehetőségek is azok. Az adat alapú döntéshozatal pedig a jövő. Ennek egy apró szeletébe kínálunk betekintési lehetőséget az érdeklődőknek abban a reményben, hogy másokat is magával ragad majd ez a terület.

Az online előadások időpontja 2020. május 20. 10 óra. Várható időtartam ~45-60 perc.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a vpe@vpe.hu e-mail címen várjuk.

A jelentkezés határideje: 2020. május 19. 12 óra

Az online előadásokhoz az elérési utat e-mailben küldjük meg május19-én 15 órától a regisztráltak részére.

Reméljük, számíthatunk a részvételére.

VPE Kft.





Vissza