2016. június 28.

Új álláshirdetés

Gazdasági jellegű pozíció

Érdekel a vasút? Szeretnél részt venni a hálózat használatáért a vasútvállalatok által fizetendő díj kalkulációjában? Ha igen, akkor jelentkezz „hálózat-hozzáférési díjmeghatározó” munkakörünkre!

Amit tőled várunk az egy felsőfokú végzettség, ahol igazolhatóan legalább 2 teljesített félév gazdasági jellegű tárgyat is tanultál, legalább középfokú angol nyelvismeret és felhasználói szintű Microsoft Office tudás. A munkakörhöz tartozó feladatok között vannak monotonitást igénylőek is, ehhez fontos, hogy precíz és alapos legyél, illetve csapatban is kell tudnod dolgozni. Nem várjuk el, hogy ismerd a díjképzési folyamatot, mi meg fogunk rá tanítani, viszont a logikus és gyors gondolkodás, a jogszabályi szövegek megértésének képessége fontos ismérved kell, hogy legyen.

A munkakörhöz rugalmas munkaidő keret (törzsidővel) és bruttó 400.000 Ft havi alapbér tartozik.

Az önéletrajzod és motivációs leveled magyar nyelven a vpe@vpe.hu e-mail címen várjuk 2016. július 15-ig. A kiválasztási folyamatban írásbeli magyar és angol nyelvű tesztre, illetve ezek sikeressége esetén szóbeli elbeszélgetésre számíthatsz.



Vissza